Monday, January 10, 2011

Seis pärast esimest päeva

Alustuseks tänasest märksõnadest. Kaalusin kõiki variante, aga reaalselt sain vist hakkama kahega- tervisesport ja küpsetamine.

Tervisesport tundus algselt isegi hea ideena. Viimasest jooksutreeningust on rohkem kui kuu juba möödas ja jõuludeaegsed siga ja kapsas kallistavad endiselt sõbralikult minu vöö kohta. Seega, dressid selga ja välja. Oi ma vandusin kurja kui olin esimesed sada meetrit kulutanud energiat rohkem püsti seismisele kui edasi liikumisele. Peaks kunagi need suusad ikka ära ostma. Võtsin seega väga tagasihoidlikult ja otsustasin, et 2 km on praegu piisav. Õhtul teleka ees istudes tundus, et päevane liikumine oli ikkagi igati hea mõte. Sain üle pika aja jooksusussid jalga ja ennast liigutama. Enesetunne oli ka päris hea. Peab vist "abimeest" isegi tänama.

Küpsetamine tundus nimekirjas olevatest üks mõnusamaid soovitusi. Igatahes etem kui testamenti koostades avastada, et sul justkui polegi midagi kellelegi anda või siis hambaid lasta eemaldada :D. Seega sai õhtuks ahju üks väääga mõnus köögiviljapirukas. Maitses hästi küll. Ei tea kas oleks mekkinud ka siis, kui oleks seda teinud päeval, mis pole küpsetamiseks nii soodne?

Omaette eksperimendi viisin läbi laenu andmisega. Uskumatu küll, aga kui toimetuses alustada inimestega vestlust küsimusega "kas sa laenu tahaksid?", saad vastuseks vaid vokaalidest koosneva segase mõmina. Proovige! Päris lõbus oli. Raha jäi alles, mis on isegi hea, sest suuri väljaminekuid "abimees" täna niikuinii teha ei soovitanud.

Intrigeeriv oli ka veini kääritamine. Kui järgmistel päevadel see jätkuvalt soodne on, hakkan asja lähemalt uurima. Luban!

Nüüd siis pikema prognoosi juurde. "Abimees" soovitas korrastada kodust arhiivi ja raamatupidamist. Mõtlesin hommikul töö juures rahulikult, et tulen koju ja hakkan laua nurgale kogunenud arveid läbi vaatama. "Abimees" ei öelnud, et keegi on võib olla selle juba sinu eest kohusetundlikult ära teinud :). Tegin selle asemel ühe mõnusa lõunauinaku.

Kuna liikuses pidi olema täna ärev olukord ja suurem trahvi saamise oht, mõtlesin hommikul, et liigun võimalikult vähe autoga. Lõpuks tuli hädavajalikud sõidud ikkagi ära teha. Trahvi ei saanud, aga väiksematel tänavatel "argpüksi" teise autoga mängida ja oodata, kumb enne lumehunnikusse pöörab, kvalifitseerub ärevuse alla vist küll.

Plaanisin hommikul, et panen ehk mõne maitserohelise potti ja vaatan, kas seekord läheb paremini kui eelnevatel katsetustel. Ei jõudnud õhtuks selleni. Ehk jõuab veel järgmistel päevadel kui "abimees" lubab.

Eksperiment jätkub!!

No comments:

Post a Comment