Wednesday, January 12, 2011

Kolmas päev: "abimees" ahistab

Eile juba vaatasin tänaseid märksõnu ja väike väsimus tuli peale. Jälle samad märksõnad. Kuu võiks juba Sõnni ära minna, oleks vähemalt uut tegevust. Seega jätsin soovitused täna kõrvale ja lähtusin sellest "pikemast päevaprognoosist".

"Ilmselt kohtute huvitavate inimestega, kes võivad teha kas koostööks või isiklikus plaanis suhtlemiseks ettepanekuid." Ootasin, aga ei miskit. Seetõttu tegin ise ühe tööalase koostööettepaneku. Minul ei täitunud, temal küll. Järelikult "abimees" ei valetanud.

Ülejäänus lähtusin täna sellest, et on hea päev sportimiseks, romantilisteks kohtumisteks, teadustööks, reisimiseks, füüsiliseks tegevuseks. Käisin täna taas jooksmas. Sain seekord hakkama ca 5 km. Kui nii edasi, siis küll ma selle sea ja kapsa oma vöö ümbert üks kord lahku ajan. Samas, kui küpsetamise soovitus jätkub, laiutavad nende asemel pirukad ja koogid. Seepärast jätsingi kokkamise täna vahele. Aga libe on väljas endiselt. Järgmine kord peaks vist proovima meeste vesiaeroobikat, mille treeningud tänasest Auras algasid :)

Lootsin, et jõuan täna ka teadustööd veidi teha, aga otsustasin hoopis romantilise kohtumise kasuks- käisime elukaaslasega kinos. Talle Johnny Depp, mulle Angelina Jolie. Mõlemad olid rahul. Film oli muidugi kehv. Teadustöö peab vist homseks jääma. Piilusin veidi ette, võib jätta küll.

Reisile ka täna ei jõudnud. Homme ikkagi ju tööpäev.

Ahjaa, ülemuselt küsisin konkreetselt palgatõusu. Ütles, et saab. Jään ootama :)

Ilmselt ei saa mööda vaadata ka rasvases kirjas olnud hoiatusest olla ettevaatlik liikluses, mehhanismide, tule, tulirelvade, terariistade, lõhkeainetega! Avariid ei teinud, ühegi hammasratta vahele ei jäänud, põlema ei pannud, jalga ei lasknud, näppu ei lõiganud ja õhku ei lennanud. 6:0 minu kasuks.

Üldiselt hakkab mul sellest eksperimendist väike väsimus tekkima. Raske on, kui pead kõige tegemiseks enne konsulteerima. Ma pigem eelistaksin ise mõelda, mida päevaga peale hakata. Ma mõistan, et "abimees" ongi pigem kontrolliks, et kas on sobiv päev või mitte, aga, pagan, ahistama hakkab juba. Raen ütles tabavalt: "Nagu sõjaväes- enne ei tee, kui kästakse!" Tahaks juba midagi uut proovida. Piilusin veidi homsesse ka. Läheb põnevamaks küll :)

Panin ennist homset Elmari hommikutopi kokku. Räägime homme kuulsaimatest mittetäitunud maailmalõpuennustustest. Kuula kell 7.45! Aga tegelikult sattusin seda kokku pannes hoopiski taas skeptik.ee portaali. Soovitan! Seda enam, et homme on rahvusvaheline skeptikute päev.

Eksperiment jätkub!

No comments:

Post a Comment