Monday, January 10, 2011

Esimene päev

Abimehe soovitus esmaspäevaks, 10. jaanuariks.

Väljavõte Edda Pauksoni “Astroloogilisest Abimehest 2011”


Esmaspäev
Paavlipäev

Loomade ost. Lepingute sõlmimine. Testamendi koostamine. Laenu andmine. Postisaadetised. Rõivaste õmblemine ja parandamine. Juuste lõikamine kasvu kiirendamiseks. Dieedi alustamine kehakaalu suurendamiseks. Hamba eemaldamine. Perekondlikud ühisüritused. Soodne tervisespordiks. Veini kääritamine. Anorgaaniline väetamine.
Külvata, istutada: kapsas, spargelkapsas, lillkapsas, nuikapsas, rooskapsas, spargel, seller, petersell, kress, kurk, spinat, endiivia, aedsalat, mädarõigas, maitseroheline, nisu, kaer, oder, mais, teravili üldse, ristikhein, heinaseeme, lillhernes, võõrasemad, liiliad, mitteõitsevad toataimed.

17:25 Kuu Jääras
Loomade ost. Kinnisvara ost edasimüümiseks. Kollektsioneerimine. Testamendi koostamine. Maniküür. Arstlik konsultatsioon. Küpsetamine.
NB! Ettevaatust mehhanismide ja elektriseadmetega!

Hoidke hommikul tegutsemistahet pisut tagasi – jooge oma hommikukohv rahulikult lõpuni ning mõelge, mis otsast päeva alustada. Tegutsege tasa ja targu. Tormakus ei vii teid täna sihile, see toob endaga vaid lisasekeldusi või isegi pahandusi. Päeva esimese poole märksõnaks ongi rahulikkus ja tasakaalukus, endas paanikakontori käivitamine tekitaks vaid lisapingeid.
Täna on sobiv aeg korrastada oma kodust arhiivi ja raamatupidamist. Vaadake üle kõik lepingud ja dokumendid. Hoidke silm peal oma isiklikel asjadel: võtmed, märkmikud ja ka rahatasku võivad ootamatult võõrastesse kätesse sattuda.
Liikluses tasub nii autojuhina kui ka jalakäijana olla ülimalt tähelepanelik, valitseb oh sattuda ebameeldivasse olukorda, ka trahvirisk on tavalisest suurem. Päev võib endaga kaasa tuua teisigi ootamatusi – lugege mõttes kümneni, enne kui vasturünnakule asute.
Muudatusteks pole aeg soodne, seda eriti Kaladel ja Amburitel. Hoidke rahalised väljaminekud kontrolli all. Võib ette tulla juriidilisi tehinguid, mis vajavad asjatundlikku nõustajat.
Päev on suurepärane tervisespordiks. Kui teil on tervisega probleeme, siis teadke: parimad arstid on dr. Dieet, dr. Vaikus ja dr. Rõõmusmeel.

No comments:

Post a Comment