Tuesday, January 11, 2011

Kolmanda päeva nõuanded

"Abimehe" soovitused tänaseks:

Kolmapäev
Kuu endiselt Jääras.

Loomade ost. Kinnisvara ost edasimüümiseks. Kollektsioneerimine. Testamendi koostamine. Maniküür. Arstlik konsultatsioon. Küpsetamine.
NB! Öösel ja hommikul ettevaatust liikluses, mehhanismide, tule, tulirelvade, terariistade, lõhkeainetega! Kuritegevuse oht!

13:33 Kinnisvara ost edasimüümiseks. Kollektsioneerimine. Testamendi koostamine. Maniküür. Arstlik konsultatsioon. Küpsetamine.

Vastandlike mõjutustega päev. Tunnete endas jõudu ja vastupandamatut soovi midagi suurt ja erakordset ette võtta. Kõik uus on huvitav, see erutab teie meeli ja paneb südame kiiremini põksuma.
Ilmselt kohtute huvitavate inimestega, kes võivad teile teha kas koostööks või isiklikus plaanis suhtlemiseks ettepanekuid. Võtke mõtlemisaega, kaaluge veidi - kes teab, ehk on just see, mida oma ellu vajate, eriti kui olete hetkel töötu. Teid on vallutanud soov senist elu muuta, kuid tähtsad otsused ei sünni päevapealt.
Hea päev sportimiseks, romantilisteks kohtumisteks, teadustööks, reisimiseks, füüsiliseks tegevuseks. Mida vabamalt te täna käitute, seda värvikamaks ja edukamaks päev kujuneb. Eriti suur mõjutus on Kaljukitsedel ja Jääradel. Päeva jooksul võib neil kahel märgil tuju küll langeda ning te olete emotsionaalselt mõjutatav. Olge rahulik, sellised meeleolud mööduvad ruttu.
Ülemustega suheldes olge otsekohene, kuid iga väikese märkuse peale ei maksa temaga vaidlema hakata.

No comments:

Post a Comment