Saturday, January 15, 2011

Laupäevased soovitused

Laupäev
Kuu Sõnnis

Maja (korteri), rõivaste, mööbli ost-müük. Auto müük. Kolimine. Auto remondi alustamine. Tsemenditööd. Rõivaste õmblemine ja parandamine. Uuele töö- või ametikohale asumine. Hoiuarve avamine. Testamendi koostamine. Kuulutused, reklaam. Abiellumine. Iluravi, massaaž. Maniküür. Ebasoodne silmade kontrolliks.
Veini kääritamine.
Külvata, istutada: uba, türgiuba, heinaseeme, pirnipuu, ploomipuu, kaktus.
NB! Ettevaatust gaasiseadmete, kemikaalide, alkoholi, uimastitega.

15:24
Kuu Kaksikutesse
Elektronaparatuuri ost. Sporditarvete ost-müük. Rõivaste õmblemine ja parandamine. Postisaadetised. Klubi või seltsi liikmeks astumine. Õpingute alustamine. Testamendi koostamine. Hamba eemaldamine. Lennureisid. Lõbureisid. Peod. Ebasoodne silmade kontrollimiseks.
Külvata, istutada: palderjan
NB! Ettevaatust gaasiseadmete, kemikaalide, alkoholi, uimastitega.

Tänane päev võib olla teie jaoks täis suuri tegusid ja õnnestumisi, kuna olete aktiivne ja julge oma eesmärkide eest võitlemisel. Kui vaja, teete plaanides korrektiive või olete valmis takistusi ületades muudatustega kaasa minema, juhul kui need peaksid ootamatult teie teele kerkima. Olete avatud kõigele uuele.
Tunnete end vabana, te ei sõltu kellestki. Päev soosib tingimusteta suhtlemist, juriidilisi ettevõtmisi, töövestlusi, tülide klaarimist, reisimisi. Kui teil ei ole tööpäev, siis tekib teil kodus soov teha ümberkorraldusi. Võtate koos perega ette midagi huvitavat, üllatate üksteist meeldivaga.
Hea aeg üheskoos sportimiseks, värskes õhus viibimiseks. Romantilised suhted püsivad tõusulainel. Ka igasugune füüsiline töö tundub teile meeldiva tegevusena. Väga energilised on täna Sõnnid, Kalad ja Kaljukitsed.
Sõnnid ja Kalad võivad hommikutundidel olla veidi tujukad ja koguni hajameelsed, seepärast kinkige omale võimalus korralikult välja magada. Hiljemalt keskpäevaks olete täis tööindu tegelema millega iganes, kordaminekud on kindlustatud.

No comments:

Post a Comment